Dramatike dhe qesharake: e moshuara ngatërron pedalet, përfundon në shinat e trenit

Një grua 75 vjeç në drejtimin e një Skode ka përfunduar në shinat e trenit, duke rrezikuar kështu të lërë jetën mbi shina. Aksidenti i pazakontë ndodhi në

Austri, kur automjeti siç po ecte në rrugën e vet, del prej saj dhe përfundon, në fillim në një rrugë këmbësorësh dhe më pas në shinat e trenit.

Ishte ndërhyrja e menjëherëshme e zjarrfikësve që hoqi automjetin me gjithë plakën nga vendi ku e priste vdekja e sigurt.

Nga hetimet paraprake, e moshuara dyshohet të ketë ngatërruar pedalet gjatë manovrimeve rutinë. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts