728 x 90 Leaderboard

Disa nga pyetjet më të çuditshme që janë bërë në Google

Pyetje nga më të çuditshmet janë bërë në Google, në varësi të gjendjeve dhe situatave që njerëzit kanë kaluar. Por, a e keni menduar ndonjëherë se cilat janë disa nga pyetjet më të çmendura në Google?

Digitalloft i ka publikuar ato, të cilat janë si më poshtë:

Përse më urren shefi?

A mund të martohem me kushëririn tim?

A mundet një mashkull të mbesë shtatzënë?

A kanë krimbat sy?

Përse nuk më ndizet vetura?

A jam psikopat?

A është bota e rrafshët?

A djersijnë derrat?

A ekziston Zana e Dhëmbit?

Përse jemi këtu?

A kanë pinguinët gjunjë?

Përse meshkujt kanë thithka?

Kur do të vdes?

A ekzistojnë jashtëtokësorët?

Si të shkoj në shtëpi?

A jam shtatzënë?

/tesheshi.com/

Related posts