Dialogu i Ramës më studentët, vetëm monolog

Dialogimi i kryeministrit Rama me studentët protestues ka qenë më së tepërmi dialog, së paku deri më tani, pasi nga turma askush nuk është përgjigjur. Madje ka patur dhe thirrje për të mos komunikuar nëpërmjet FB, aty ku Rama ka zgjedhur një kanal komunikimi.

Studentët kanë paralajmëruar se nëse nuk zgjidhet 8 kërkesat e paraqitura…por më pas nuk kanë thënë se ç’mund të ndodhë, vetëm ca zërave për hyrje në grevë urie. Ata kanë venë të martën si ultimatum.

Qeveria nga ana e saj, më saktë kryeministri Rama ka shprehur gadishmërinë për t’i marrë pikat një e nga një, por studentët kanë zgjedhur formën ekstreme në këtë përballje. Të paktën deri më tani. /tesheshi.com/           

auto pjese dak

Related posts