“Deti”: Paloka ankohet për mungesë transparence, i lutet medias për kofidencialitet!

Pas takimit në Presidencë për negociatat me Greqinë, ndër anëtarët e komisionit të Jashtëm që foli për mediat ishte dhe Edi Paloka nga opozita.

Lejtmotiv në mesazhet e tij, ishte mungesa e transparencës, e pretenduar kjo për palën shqiptare, që tek opozita përkthehet si mazhorancë, qeveria, pra kundërshtari politik.

“Ramë dakort se ka mungesë transparence…”, tha Paloka para gazetarëve. Por ndërsa nga një sosh u pyet mbi detajet e bisedës me kreun e shtetit, Paloka nuk pranoi të ishte transparent.

“Do më lejoni të mos hyj në detaje. Takimi ka dhe njëfarë konfidencialieti”, ishte reagimi i Palokës.

Pas kësaj pozite kundërthënëse të deputetit opozitar, çështja shtrohet se deri ku janë kufijtë e trasparencës dhe ata të kofidencialitetit në një çështje të mprehtë shtetërore? /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts