Dashuria nuk njeh as shtat: xhuxhët serbë lidhin kurorë

Në Kishën e Shën Lukës afër Nishit në Serbi, Sladjana Mitroviç lidhi kurorë më Goran Marinkoviç. Ata u njohën 10 vjet më parë r me anë të lëvizjes së njerëzve me cenin e të qënit xhuxh të Serbisë.

Përgjatë një dekade, ata forcuan lidhjet mes tyre duke kaluar shumë pengesa e paragjykime, shkruajnë mediat pëtr këtë rast, derisa mbërriten tek martesa.

Ajo ekonomiste dhe ai historian, ata janë shfaqur të lumtur që ia arritën kësaj dite  dhe thonë se me njëri-tjetrin në krah do mund t’i tejkalojnë me lehtë sfidat që u dalin nga fati i tyre fizik. /tesheshi.com/

 

 

auto pjese dak

Related posts