Buffon: Rinia ime, plot marrëzi. Në portë, edhe dhjetë vjet të tjera

Një nga portierët më të mirë në botë, Gianluigi Buffon, i cili aktualisht mbron portën PSG, ka publikuar të dhëna të panjohura nga jeta e tij.

“Si fëmijë kam pasur një ndjenjë të pathyeshmërisë. Unë bëja atë që dëshiroja deri në moshën 20-vjeçare. Kam bërë shumë gjëra të ccmendura, deri dhe marrje droge”, tha Buffon në një intervistë.

Pa marrë parasysh se Buffon tashmë është 40 vjeç, ai dëshiron të qëndrojë një sezon tjetër në PSG.

“Ideja ime është, nëse PSG pajtohet, të luajë edhe një sezon tjetër. Kjo mund të tingëllojë e çuditshme, sepse unë jam 40 vjeç, por mendoj se kam më shumë ëndrra dhe ambicie sesa kur isha 20 vjeç. Unë shpresoj se do të qëndroj në këmbët e mia për dhjetë vjet”, tha Buffon. /teshesh.com/

auto pjese dak

Related posts