Bleu 190 dollarë qenin që s’lehte, zbulon se ishte dhelpër

Një grua zbuloi një rast të gabimit të identitetit mes një qeni dhe një dhelpre. Vitin e kaluar, ajo mendoi se kishte blerë një qen japonez të racës Spitz në një dyqan kafshësh, por nuk lehte dhe nuk hante ushqimin që i jepte.

Sipas Yahoo U.K, kjo e bëri që të dyshonte se ishte një dhelpër. Pronarja tha për Shanxi Network Television se pagoi 190 dollarë për këtë kafshë që ka ngjashmëri të madhe me disa dhelpra.

Pasi vëreu disa detaje të çuditshme për kafshën e saj, filloi të hulumtonte rreth origjinës së vërtetë sepse kishte tre muaj që refuzonte ushqimin e qenit.

Një punonjës i kopshtit zoologjik, i identifikuar si Ms. Wang konfirmoi se në të vërtetë ishte një dhelpër. Pronarja bëri zgjedhjen e vështirë për t’ia dhënë kafshën e saj kopshtit zoologjik që të merrte ushqimin dhe kujdesin e duhur./tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts