Auto Dak
Auto Dak

Artizani që ofrohet për të riparuar qeramikën e dëmtuar nga tërmeti (foto)

Qeramika është një thesar i vërtetë dhe një pasuri e madhe për çdo familje japoneze. Kjo është pikërisht arsyeja pse artizani Tokyo Kunio Nakamura është ofruar për të riparuar falas çdo objekt të dëmtuar apo të thyer për shkak të tërmetit që preku gjatë kohëve të fundit qytetin Kumamoto. Është një gjest shumë i bukur, i cili është realizuar përmes teknikës japoneze të njohur si “kintsugi”, arti i riparimit të objekteve të dëmtuara, duke u dhënë atyre një vlerë të re. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts