Arkitekturë dhe inxhineri: kjo është çudia e re kineze

Një urë në veriperëndim të Kinës është bërë njëherësh dhe një pikë kurioziteti publik, pasi shumë njerëz nxitojnë të udhëtojnë drejt një mali ku ajo është ndërtuar, për ta parë e shijuar projektin spektakolar.

Ura rrethore ka një gjatësi totale prej 30 kilometrash. Nga ajri, ura duket si një dragua gjigant lundrues mbi mal. /teshesh.com/

auto pjese dak

Related posts