Auto Dak
Auto Dak

Angela Merkel, te nëna që mëson anglisht në moshën 91-vjeçare

Kancelarja Merkel ishte në Templin, një qytet në “Lindjen e Largët” të Gjermanisë, ku morri titullin “Qytetare Nderi” e atyshme, si dhe vizitoi nënën e saj 91-vjeçare, Herlind Kesner.

Pak pas lindjes në Angelas në vitit 1954 në Hamburg, familja e saj u zhvendos në Templin ku kancelarja ka jetuar për një kohë të gjatë dhe ku ende zotëron një shtëpi pushimi.

Edhe vëllai dhe motra e saj më e vogël, jetojnë në Templin. Ndërsa nëna e kancelares që ishte dhe ylli i ceremonisë ende mëson anglishten në një shkollë mbrëmjeje në qytet, edhe pse për 5 muaj mbush 91 vjeç. /tesheshi.com/

auto pjese dak

Related posts