728 x 90 Leaderboard

Adoleshentja në depresion shkon tek parukierja për të prerë flokët, ajo e transformon komplet

Kayley Olsson është një parukiere 20 vjeçare, e cila ka nisur në moshë të vogël profesionin e sja dhe përgjithësisht, klientela e vajzës së re, janë studentet. Mes tyre, në një ditë normale pune i është paraqitur edhe një studente, e cila kishte rënë në depresion.

Bëhet fjalë për 15-vjeçaren nga Waterloo, flokët e së cilës ishin bërë si lesh dhe e vetmja gjë që vajza-kliente donte, ishte të priste gjithë flokët, pa e marrë parasysh se si do të dukej.

Adoleshentja shkoi për t’i prerë flokët, por Olsson nuk pranoi ta bënte këtë. Në vend të kësaj, Olsson kaloi 13 orë gjatë dy ditëve duke rregulluar flokët e adoleshentes dhe rezultati ishte fantastik. Shikojeni më poshtë./tesheshi.com/

Related posts