8 hirushe moderne që kanë gjetur princat e tyre (foto)

Shumë njerëz shprehen se asnjëherë realiteti nuk është si tregohet në përralla, por disa persona e kanë kundërshtuar tërësisht këtë ide. Këto që do të shikoni më poshtë janë disa princesha, hirushe të jetës reale, të cilët kanë gjetur princat e tyre të kaltër. Ja cilat janë ato…

Catherine, Dukesha e Kembrixhit është martuar me Princin e Mbretërisë së Bashkuar, Williamcatherine

Mbretërisha Letizia e Spanjës është martuar me mbretin Felipe. Më parë ajo ka qenë gazetare.letizia

Charlene Wittstock, Princesha e Monakos ka qenë notare më parë dhe më pas u martua me princin Albert II të Monakos. Ajo njihet gjerësisht si Charlene e Monakos.charlene

Mary Elizabeth është njohur me bashkëshortin e saj, Frederik, Princin me Kurorë të Danimarkës gjatë Lojërave Olimpike Verore në Sidnei, në vitin 2000.mary

Sarah ishte ende një studente kur u njoh me Al-Muhtadee Billah Bolkiah, Princin e Bruneit. Sot ajo është Princesha e Bruneit.sarah

Sergeant Tessy Anthony u njoh në Kosovë me princin Louis të Luksenburgut. Ata u martuan në vitin 2009.tesy

Mette-Marit është takuar me Haakon, Princin me Kurorë të Norvegjisë në vitin 1999 në një festival muzike.Mette-Marit

Raina Amman u rrefuzua nga aplikimi në një pozicion pune në Citibank dhe po aty u njoh me princin Abdullah, mbretin e Jordanisë. Ata janë martuar dhe kanë 4 fëmijë. raina

Daniel Westling është versioni i kundërt i Hirushes. Ai u njoh dhe u martua pas 8 vitesh me Victorian, princeshën e Suedisë. /tesheshi.com/danie

auto pjese dak

Related posts