728 x 90 Leaderboard

4 gabimet që bëjnë femrat me flokë të yndyrshëm

Kur vjen puna tek flokët duket se njerëzit ndahen në dy grupe: ata që mund të rrinë deri në 4-5 ditë pa larë flokët e ditë pas ditë floku t’u duket më i bukur dhe me shkëlqim dhe të tjerët që mund të lahen në mëngjes e në darkë flokët të kenë filluar të yndyrosen.

Nëse i përkisni grupit të dytë atëherë jeni në vendin e duhur sepse më poshtë Living do të ndajë me ju disa këshilla në mënyrë që flokët të mos ju yndyrosen shumë shpejtë.

  1. Mos i prekni flokët shumë shpesh gjatë ditës, pasi flokët mund të yndyrosen nga djersa apo vaji i duarve.

2.Larjet e shpeshta

Nëse flokët i lani shumë shpesh me shampoo, kjo e fundit do të eleminojë të gjithë yndyrën nga flokët duke nxitur më shumë prodhimin e saj.

3.Balsami duhet aplikuar vetëm në majat e flokëve, pasi nëse ky produkt aplikohet që në rrënjë, e sigurtë që flokët do t’ju yndyrosen shumë më shpejtë.

  1. I krihni flokët shumë shpesh e krëhëri është i papastër

Krehja e flokëve disa herë gjatë ditës mund të stimulojë prodhimin e yndyrës. Ne fillim floku mund të duket me shkëlqim, por shumë shpejt do të duket i yndyrosur./tesheshi.com/

Related posts