20 vende ku dimri duket absolutisht magjepsës (foto)

Dimri është një stinë e mrekullueshme e vitit.

Çdo gjë është e mbuluar me një mbulesë magjepsëse të borës, ajri bëhet i pastër dhe i freskët, dhe e gjitha kjo shndërrohet në një përjetim të pakrahasueshëm nëse  shtëpia juaj është ngrohtë dhe e e rehatshme.

Ka vende të cilat jo vetëm që duken më të bukura në dimër, në fakt ato kthehen në peizazhe të bukura përrallore.

Nëse ju ende nuk e pëlqeni dimrin si ne, ju sugjerojmë të shikoni këtë përmbledhje fotosh të mrekullueshme për t’u bindur për të kundërtën. /tesheshi.com/

Val di Martello, Itali

 

Lumi Tadami, Japoni

 

Col de la Tourne, Zvicer

 

Liqeni Peyto, Kanada

 

Alcazar de Segovia, Spanje

 

Parku nacional Banff, Kanada

 

Xhungla boreale, Norvegji

 

Hallstatt, Austri

 

Manitoba, Kanada

 

Dolomiti, Itali

 

Lumi Shannon, Irlande

 

Bavari, Gjermani

 

Hamnoy, Norvegji

 

Parku nacional Campina, Itali

 

Bled, Slloveni

 

Moomin World, Finlande

 

Aramil, Rusi

 

Alpe franceze

 

Parku nacional, liqenet e Plitvices, Kroaci

 

Sugurt, Rusi
auto pjese dak

Related posts