10 ndërtesat fantastike që pritet të ndërtohen gjatë këtij viti (foto)

Tate Modern – Herzog dhe de Meuron- Londër, Mbretëri e Bashkuar1

Qendra Kombëtare Kanadeze e Muzikës – Allied Works Architecture- Calgary, Kanada2

520 West 28th Street – Zaha Hadid Architects – New York, SHBA3

Lotte World Tower – Kohn Pedersen Fox Associates – Seul, Korea Jugore4

Muzeu Kombëtar i Historisë Afrikano Amerikane – Adjaye Associates – Washington, D.C., SHBA5

Muzeu i Ekspansionit të Artit Modern – Snøhetta – San Francisco, SHBA6

Qendra e Arteve Faena- OMA – Miami, SHBA7

Selia qendore Apple – Foster + Partners – Cupertino, Kaliforni, SHBA8

Muzeu i Artit të Amerikës Latine (LAAM) – FR-EE – Miami, SHBA9

Muzeu Kombëtar i Katarit – Ateliers Jean Nouvel – Doha, Katar10

auto pjese dak

Related posts